Poletne počitnce

Se že sprašuješ, kaj boš počel_a med poletnimi počitnicami 2021?

Za otroke pripravljamo tradicionalne ulične delavnice z bratoma Malek, delavnico izdelovanja letalskih modelov, malo šolo rolanja in vožnje s kolesom po pumptracku, delavnico hiphop plesa in delavnico indijskega plesa, poletne urice italijanščine in nemščine, počitniško lončarstvo v dveh različnih oblikah, poletno šolo boksa, likovno delavnico dobropočutnico, kreativno recikliranje, delavnico cirkuških veščin in delavnico animiranega filma.

Poseben nabor delavnic bo letos namenjen mladim. Čakajo jih delavnica javnega nastopanja, kantavtorska delavnica, slikarska delavnica in delavnica eksperimentalnega filma, pa še dva termina delavnice spoznavanja virtualnega sveta.

Otroke in družine bomo spet povabili na Kino počitnice, odrasle in (polnoletne) mlade pa bomo povabili še na čisto posebno delavnico prostovoljskega usposabljanja.

Za vse počitniške dejavnosti se je potrebno prijaviti tako, da izpolnite prijavnico, ki jo boste našli pri opisu posamezne dejavnosti.


Za vse dodatne informacije (in vpis na čakalno listo po zapolnitvi delavnic) pa smo še vedno na voljo na naslovu cid@cid.si, telefonskih številkah 02 780 55 40 in 041 604 778 ter osebno na Osojnikovi 9.

Se vidimo med počitnicami!