KDAJ IN KJE

termini enkrat tedensko (ob ponedeljkih in torkih), začnemo 27. septembra

MENTOR

Mitja Novak

Cena

40 EUR/mesec

Polno zasedeno

Tečaj kitare 2021/22 (individualno)

Tudi v tem letu tradicionalno vabimo vse glasbene navdušence na tečaj kitare.

Za začetnike in glasbenike s predznanjem so na voljo individualne ure kitare. Učil vas bo izkušeni mentor Mitja Novak, strokovnjak za družino brenkal, ki zraven kitare igra še banjo, mandolino, pedal steel kitaro, špansko lutnjo, ukulelo, resonator kitaro, sitar idr., in sodeluje s številnimi priznanimi glasbeniki in zasedbami.

Mitja Novak se je v glasbeno šolo vpisal zelo pozno, pri trinajstih letih. V dveh letih je končal osnovno glasbeno šolo, smer kitara, ki sicer traja 6 let. Zanimal se je (in se še vedno) za družino brenkal. Tako se je naučil igrati na banjo, mandolino, pedal steel kitaro, špansko lutnjo, ukulelo, resonator kitaro, sitar itd. Zaradi zelo širokega znanja in poznavanja inštrumentov so ga glasbeniki radi vabili na odre in v snemalne studie. Sodeloval je s številnimi priznanimi glasbeniki in se preizkusil v najrazličnejših glasbenih smereh, ne le kot glasbenik, temveč tudi kot avtor glasbe, aranžer in tekstopisec.

 

Tečaj se bo izvedel, v kolikor bodo to dopuščali aktualni epidemiološki ukrepi.

Dogodkov in tečajev se trenutno lahko udeležijo obiskovalci, ki z dokazilom izpolnjujejo enega izmed PCT pogojev: prebolevnost, cepljenje ali negativni izvid testa, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa.