KDAJ

od 22. do 26. julija 2024

KJE

Stara steklarska, MKC

CILJNA SKUPINA

8–18 let

Cena

130 €

Poletna šola glasbenih skupin 2024

Ponovno smo združili moči z glasbeno šolo Instrumental.ko in skupaj vabimo na Poletno šolo glasbenih skupin za mlade glasbenike, ki imajo osnovno ali napredno glasbeno predznanje in jih zanima igranje v različnih glasbenih zasedbah.

SPLOŠNE INFORMACIJE

KDAJ? Od 22. do 26. julija 2024.

KJE? V prostorih Stare steklarske, mladinsko kulturnega centra.

ZA KOGA? Za mlade glasbenike med 8. in 18. letom, ki imajo osnovno ali napredno glasbeno znanje in jih zanima igranje popa, rocka, metala, bluesa, jazza, muzikalov, klasične glasbe in ostalih stilov v različnih glasbenih zasedbah.

KAKO? Poletno šolo bodo vodili usposobljeni mentorji, ki bodo poskrbeli za prijetno in sproščeno glasbeno vzdušje. Vaje in delavnice bodo potekale v dopoldanskem času, v katerem bodo mentorji delali z udeleženci v sestavljenih glasbenih zasedbah – bendih, ki bodo oblikovani glede na predznanje in interese udeležencev. Vsaka zasedba bo naštudirala nekaj skladb za zaključni koncert. Med drugim bo možno tudi ustvarjanje in izvedba avtorskih skladb v različnih instrumentalnih zasedbah. Mentorji bodo v sklopu poletne glasbene šole nastopili s kreativnim pedagoškim pristopom, ki zajema osnove odrskega nastopanja, muziciranja v različnih glasbenih zasedbah, spoznavanje z odrsko opremo (ozvočenje) itd.

URNIK
od ponedeljka, 22., do četrtka, 25. 7., od 9.30 do 13.30 – vaje in delavnice (poskrbljeno bo tudi za malico)
petek, 26. 7., ob 19.30 – zaključni koncert udeležencev v veliki dvorani Stare steklarske, MKC

KOORDINACIJA IN KONTAKT:
Marko Korošec, 040 667 392, instrumentalko.glasbena@gmail.com

KOTIZACIJA:
130 EUR

Udeleženci, ki v šolskem letu 2023/24 obiskujejo glasbeno šolo Instrumental.ko ali tečaj kitare v CID Ptuj (Javni zavod Ptuj), so upravičeni do 20 % popusta.

PRIJAVNICA >

Prijavnico izpolnite in jo skenirano pošljete na elektronski naslov instrumentalko.glasbena@gmail.com. V roku 8 dni od oddaje prijavnice plačate celoten znesek kotizacije (podatke za plačilo najdete v prijavnici) in potrdilo o plačilu posredujete na isti elektronski naslov. Prijava je veljavna po prejemu prijavnice in potrdila o plačilu.