KDAJ

od 17. do 21. julija 2023

KJE

Glasbena šola Karol Pahor, CID

CILJNA SKUPINA

8 do 18 let

MENTORJI

Marko Korošec, Luka Gašparič, Jure Pišek, Niko Kostanjevec

Cena

100 EUR za učence Glasbene šole Instrumental.ko in CID Ptuj, 130 EUR za zunanje udeležence

Tečaj je potekel

Poletna šola glasbenih skupin 2023

Ponovno smo združili moči z glasbeno šolo Instrumental.ko in skupaj vabimo na Poletno šolo glasbenih skupin za mlade glasbenike, ki imajo osnovno ali napredno glasbeno predznanje in jih zanima igranje v različnih glasbenih zasedbah.

SPLOŠNE INFORMACIJE

KDAJ? Od 17. do 21. julija 2023.

KJE? Vaje in delavnice v prostorih Glasbene šole Karol Pahor Ptuj, zaključni koncert v CID Ptuj.

ZA KOGA? Za mlade glasbenike med 8. in 18. letom, ki imajo osnovno ali napredno glasbeno znanje in jih zanima igranje popa, rocka, metala, bluesa, jazza, muzikalov, klasične glasbe in ostalih stilov v različnih glasbenih zasedbah.

KAKO? Poletno šolo bodo vodili usposobljeni mentorji, ki bodo poskrbeli za prijetno in sproščeno glasbeno vzdušje. Vaje in delavnice bodo potekale v dopoldanskem času, v katerem bodo mentorji delali z udeleženci v sestavljenih glasbenih zasedbah – bendih, ki bodo oblikovani glede na predznanje in interese udeležencev. Vsaka zasedba bo naštudirala nekaj skladb za zaključni koncert. Med drugim bo možno tudi ustvarjanje in izvedba avtorskih skladb v različnih instrumentalnih zasedbah. Mentorji bodo v sklopu poletne glasbene šole nastopili s kreativnim pedagoškim pristopom, ki zajema osnove odrskega nastopanja, muziciranja v različnih glasbenih zasedbah, spoznavanje z odrsko opremo (ozvočenje) itd.

MENTORJI:
Marko Korošec – kitara, bas kitara, glasbene skupine (bendi)
Luka Gašparič – kitara, bas kitara, glasbene skupine (bendi)
Jure Pišek – kitara, bas kitara, glasbene skupine (bendi)
Niko Kostanjevec – bobni in tolkala, klavir, glasbene skupine (bendi)

URNIK
ponedeljek (17. 7.), torek (18. 7.), sreda (19. 7.) in četrtek (20. 7.) – vaje in delavnice od 9.30 do 13.30 (poskrbljeno bo tudi za malico)
petek (21. 7.) – zaključni koncert udeležencev v CID-u (19.30)

KOORDINACIJA IN KONTAKT:
Marko Korošec, 040 667 392, instrumentalko.glasbena@gmail.com

KOTIZACIJA:
100 EUR za učence Glasbene šole Instrumental.ko in CID Ptuj
130 EUR za zunanje udeležence

PRIJAVNICA >

Prijavnico izpolnite in jo skenirano pošljete na elektronski naslov instrumentalko.glasbena@gmail.com. V roku 8 dni od oddaje prijavnice plačate celoten znesek kotizacije (podatke za plačilo najdete v prijavnici) in potrdilo o plačilu posredujete na isti elektronski naslov. Prijava je veljavna po prejemu prijavnice in potrdila o plačilu.