KDAJ

ob ponedeljkih in četrtkih, začnemo, ko bomo lahko :)

KJE

CID Ptuj

TRAJANJE

40 ur

MENTOR

Mišel Ristov

Cena

15 EUR

Tečaj je potekel

Freestyle Rap delavnica

Začetek tečaja je zaradi ukrepov za zajezitev epidemije covid-19 prestavljen na (še nedoločen) kasnejši datum. Prijava je še vedno mogoča. 

Delavnica, na kateri se bomo učili_e repanja, fristajl veščin in drugih elementov nastopanja znotraj hiphop kulture. Primerna je za popolne začetnike_ce in tudi take, ki ste se z rapanjem že spoznali_e, saj so vse vaje prilagojene predznanju udeleženk_cev.

Na delavnici se bomo do potankosti podučili_e o metodah, ki jim pomagajo pri izboljšanju sposobnosti fristajlanja oz. t. i. prostega sloga v rapu. Usvojili_e bomo tudi pomembne veščine odrskega nastopanja in situacijske improvizacije. Dobili_e bomo vpogled v različne reperske pristope, načine pisanja in izvedbe pesmi, z izkušenimi MC-ji in gosti, ki bodo delavnico obiskovali tekom njenega trajanja.

Mentor Mišel Ristov je izkušen raper, fristajler, slam poet in še kaj. Enkratni državni prvak v Freestyle Battlu, dvakratni državni prvak v tematskem freestyle tekmovanju, zmagovalec Battle Circuita po Sloveniji in zmagovalec freestyle battlov v Mariboru, Ljubljani, Postojni, Trbovljah, Kranju (vsi 1. rang).

Termini srečanj: ob ponedeljkih (18.30–20.00) in četrtkih (17.00–18.30).

 

Simbolični prispevek za udeležbo: 15 EUR.