DATUM OBJAVE

25. 4. 2022

Sooblikuj poletje ’22 v CID-u!

CID vabi mentorje in izvajalce k sodelovanju pri oblikovanju in izvedbi programa počitniških delavnic za otroke ali mlade v času šolskih poletnih počitnic 2022. Oddajte svojo ponudbo!

Javni zavod Center interesnih dejavnosti Ptuj vabi vse zainteresirane k sodelovanju pri oblikovanju in izvedbi programa počitniških delavnic za otroke ali mlade v času šolskih poletnih počitnic 2022.

Na povabilo k sodelovanju se lahko odzovejo fizične osebe in pravne osebe, ki so registrirane za dejavnost, ki jo ponujajo in ki jo bodo izvajale na podlagi sklenjene pogodbe o sodelovanju, posebej dobrodošli so tudi mladi mentorji s statusom študenta ali dijaka, ki bi delo opravljali na podlagi študentske napotnice. Prav novih mladih mentorjev bomo kot mladinski center še posebej veseli, zato le pogumno!

Vsebina predlaganega programa mora biti skladna s siceršnjimi programskimi usmeritvami javnega zavoda. Ponudbe se lahko nanašajo na primer na naslednja vsebinska področja: glasba, ples, film, fotografija, gledališče in odrska umetnost, likovna ustvarjalnost, oblikovanje in vizualne komunikacije, računalništvo, oblikovanje in izdelava uporabnih predmetov, ročne spretnosti, izleti in tabori, ekologija, igre, šport in gibanje, tehnične delavnice, kuhanje in gospodinjska opravila, jeziki in drugo.

Izbrane dejavnosti bodo izvedene v času poletnih počitnic 2022.

Rok za oddajo ponudb je nedelja, 15. 5. 2022.

Ponudbe v elektronski obliki na namenskem obrazcu sprejemamo po elektronski pošti na naslovu cid@cid.si.

Vse podrobnejše informacije najdete v spodnjem dokumentu:

Pogoji sodelovanja – Poletne počitnice 2022 v CID-u

Prijazno vabljeni k oddaji ponudb!