DATUM OBJAVE

17. 6. 2024

Poziv za mlade prostovoljce!

Počitniške aktivnosti in priložnost za mlade prostovoljce. Nova znanja, poznanstva, izkušnje in zabava. Pridruži se!

Pridruži se ekipi mladih prostovoljcev in soustvarjaj poletne počitniške aktivnosti v CID-u.
Kje? Na tej spletni povezavi

Poletje je tukaj in tudi letos smo v CID Ptuj (Javni zavod Ptuj) pripravili bogato ponudbo delavnic, tečajev in aktivnosti za otroke in mlade. Da bo poletje še bolj zabavno in ustvarjalno pa potrebujemo tvojo pomoč! Iščemo mlade prostovoljce med 15. in 29. letom starosti.

Kaj bomo počeli med počitnicami?
Pripravili smo različne delavnice, tečaje in aktivnosti, ki bodo popestrile poletne dni otrokom in mladim. Družili se bomo ob kuhanju, plesu, ustvarjalnih delavnicah, spoznavanju virtualne resničnosti, znanstvenih eksperimentih, jezikovnih tečajih in še in še. Da bi lahko vse to izpeljali, potrebujemo energične, ustvarjalne in motivirane prostovoljce, ki so pripravljeni deliti svojo energijo, znanje in spretnosti ter prispevati k prijetnemu vzdušju.

Nudimo vam zanimivo izkušnjo v prijetni ekipi,  spoznavanje ozadja tovrstnih projektov, druženje, sklepanje novih poznanstev in možnost za druga sodelovanja v prihodnosti. Praktične izkušnje, ki jih boste pridobili, zagotovo ne bodo odveč tudi na vaši prihodnji življenjski poti.

V prijetnem delovnem vzdušju boste ob pomoči mentorjev sodelovali pri:

  • pripravi prostora in materiala za delavnice,
  • izvedbi počitniških delavnic za otroke in mlade pod vodstvom mentorjev za posamezno področje,
  • razvoju in izvedbi promocije in odnosov z javnostmi,
  • foto in video dokumentiranju dogajanja.

Veseli bomo tudi vaših idej in zamisli.

Počitniške delavnice bodo potekale od 1. julija do 30. avgusta 2024, od ponedeljka do petka, večinoma v dopoldanskem času, nekaj pa je tudi enodnevnih delavnic. Kot prostovoljec se nam lahko pridružiš za krajše ali daljše časovno obdobje, zelo veseli pa bomo, da se nam pridružiš za najmanj en strnjen teden (od ponedeljka do petka).

Prostovoljce potrebujemo na naslednjih poletnih aktivnostih:

Več o delavnicah in aktivnosti si lahko prebereš na tej povezavi (klik).

Če si za akcijo izpolni spletno prijavnico na tej povezavi in si izberi termin, v katerem imaš čas in energijo, ki jo želiš podelit naprej. S prijavljenimi kandidati bomo nato opravili kratek uvodni razgovor.
Seveda pa v svoje vrste zmeraj vabimo tudi prostovoljce_ke, ki bi svojo energijo in znanje delili skozi celotno leto. Pridi!

Za vse dodatne informacije smo ti z veseljem na voljo na elektronskem naslovu cid@cid.si in telefonskih številkah (0)2 780-55-40 in 041 604-778.

Veselimo se tvoje družbe, kreativnosti in sveže energije.