DATUM OBJAVE

23. 3. 2023

Zveza prijateljev mladine Maribor vabi prostovoljce

Postani prostovoljec_ka na Zvezi prijateljev mladine Maribor. Rok za prijavo je 11. april 2023.

ZPM Maribor že vrsto let organizira neprofitne počitniške programe, ki vključujejo razne športno – rekreativne dejavnosti, ustvarjalne delavnice ter pestre zabavne in druge programe. Vsebine so namenjene osnovnošolcem in srednješolcem, programi pa so pripravljeni in izvedeni s pomočjo prostovoljcev.

Za leto 2023 objavljamo dva razpisa:

1. Razpis za prostovoljce – vzgojitelje na letovanjih, s katerim vabimo k sodelovanju vzgojitelje in športno-rekreativne vzgojitelje, ki bi želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki na letovanju v VIRC Poreč ali na Domu Miloša Zidanška na Pohorju.
Se še odločaš, kako bi preživel/a 11 poletnih dni? Te veseli delo z otroki in si pripravljen/a prevzeti odgovornost za skupino mladih “počitnikarjev”? Bi na letovanju delil/a svoje ustvarjalne, športne, plesne, glasbene, animacijske… talente? Imaš izkušnje z delom z otroki in organizacijske sposobnosti? Če so odgovori “JA” si vabljen/a na letovanje kot vzgojitelj/ica otrok z ZPM Maribor.

2. Razpis za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM), s katerim vabimo prostovoljce za programe, ki jih izvajamo v Mariboru med šolskim letom in počitnicami.
Pridružite se nam lahko pri naslednjih vsebinah za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov: ustvarjalnih delavnicah, počitniških dejavnostih, prireditvah in okoljevarstvenih vsebinah.

Rok za prijavo je 11. april 2023.

Informacije, razpisa in prijavnici so objavljeni na spletni strani www.zpm-mb.si.

Zveza prijateljev mladine Maribor
Razlagova ulica 16
2000 Maribor
Kontakt: info.dum@zpm-mb.si; referatzpm@zpm-mb.si