DATUM OBJAVE

10. 5. 2024

Vabilo lokalnim ustvarjalcem in sejmarjem

Pa ga imamo! Novi sejem domačih rokodelcev - Lokalko. Predstavi se in deli svojo ustvarjalnost z lokalno skupnostjo.

Spoštovani ustvarjalci, umetniki, obrtniki in mladi talenti!

Vabljeni, da se pridružite novemu sejmu na Ptuju! Predstavljamo vam Lokalko – sejem domačih rokodelcev, ki bo tokrat, v primeru zadostnega števila prijavljenih sejmarjev, potekal v soboto, 8. 6., od 10.00 do 13.00, na čarobnem dvorišču Stare steklarske (Ulica Tomaža Šalamuna 1), kjer boste imeli priložnost pokazati svoje unikatne izdelke in deliti svojo ustvarjalnost z lokalno skupnostjo. To je priložnost tudi za mlade ustvarjalce, ki se s sodelovanjem na sejmih šele srečujete in bi si želeli novih izkušenj in povezovanja.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za promocijo svojega dela, povezovanje z drugimi ustvarjalci ter ustvarjanje nepozabnih trenutkov ob kreativnih izmenjavah.
Prijave zbiramo do petka, 17. 5. 2024 na e-poštni naslov sejem.lokalko@gmail.com, kamor pošljete izpolnjen prijavni obrazec (klik), kjer so zapisani tudi pogoji sodelovanja. Prav tako lahko na ta naslov naslovite tudi morebitna vprašanja ali dodatne informacije.
Sodelovanje na sejmu je brezplačno!

Prijavite se zdaj in postanite del tega navdihujočega dogodka, ki slavi domače rokodelstvo in lokalno kulturo!

* Pridružujemo si pravico, da zaradi neizpolnjevanja pogojev, neprimernosti asortimana ali pomanjkanja prostora ponudnika zavrnemo.

***
Sejem poteka v organizacije mlade lončarske umetnice Klare Hliš (Cosmic Latte) in Javnega zavoda Ptuj (CID Ptuj).