DATUM OBJAVE

16. 3. 2023

Skoči na vlak novih pustolovščin!

Si star_a 18 let in imaš željo po raziskovanju Evrope? Skoči na vlak, ki te bo odpeljal novim podvigom na proti. Sam_a ali skupaj s prijatelji!

Odprt je novi krog prijav za sodelovanje v Discover EU!

S pravilnimi odgovori na zastavljena vprašanja na Evropskem mladinskem portalu, lahko kandidiraš za eno izmed 35.000 vozovnic za potovanje z vlakom po Evropi.

Do kdaj? Do vključno 29. marca 2023.

Kdo? Prijavijo se lahko vsi, rojeni med vključno 1. julijem 2004 in 30. junijem 2005, ki so državljani ali zakonito prebivajo v eni izmed držav programa Erasmus+. Sam_a ali v skupini do 5 oseb lahko najmanj 1 dan in največ 30 dni potuješ med 15. junijem 2023 in 30. septembrom 2024. Da, tako je, potuješ lahko s prijatelji!
Tisti, ki jim je potovanje oteženo zaradi zdravstvenih težav in omejitev (npr. invalidnost), prejmejo pomoč in podporo, ki jim bo pomagala pri sodelovanju v programu. Svoje potrebe označijo in opredelijo v prijavnem obrazcu.

Kako? Klik na povezavo in že si v igri.

Izbrani udeleženci_ke bodo prejeli_e tudi kartico DiscoverEU, ki jim bo omogočala popuste za kulturne obiske, učne dejavnosti, šport, lokalni prevoz, nastanitev, hrano itd.

Če potrebuješ dodatno motivacijo, nas samo pocukaj za rokav. 😉
Poskrbeli bomo, da boš z velikim veseljem skočil_a na vlak novih pustolovščin.