DATUM OBJAVE

22. 8. 2023

Poziv organizacijam: Sejem prostega časa 2023

Sejem prostega časa ponovno vabi organizacije, posameznike in skupine, ki na Ptuju mladim ponujajo različne kulturne, izobraževalne, prostovoljske, športne programe ali projekte, da se predstavijo na skupni prireditvi in spletnem portalu.

Sejem prostega časa je predstavitev organizacij, posameznikov in skupin, ki na Ptuju mladim ponujajo različne kulturne, izobraževalne, prostovoljske, športne programe ali projekte. Z interaktivnimi vsebinami, promocijskimi materiali in osebnim stikom ponuja vse informacije na enem mestu.

Letos se bomo družili v soboto, 16. septembra, med 9. in 13. uro, na parkirišču pred ptujskim stadionom. Tudi v letošnjem letu združujemo moči z Zavodom za šport Ptuj, ki bo takrat ponovno organiziral Ptujski športni vikend in Javnimi službami Ptuj.

Če ste organizacija, ki se želi predstaviti v živo na Sejmu prostega časa 16. septembra, vas prosimo, da izpolnite ta obrazec. Na podlagi izpolnjenega obrazca bomo pripravili tudi predstavitev organizacije za spletni portal Sejem prostega časa, ki je zaživel v času, ko sejma zaradi epidemioloških razmer nismo mogli izvesti v živo.

Prijave za sodelovanje sprejemamo do 1. septembra 2023.
Za dodatne informacije smo vam na voljo na cid@cid.si.

Vabljeni k ogledu foto spominov lanskega Sejma prostega časa: >