DATUM OBJAVE

10. 8. 2022

Poziv organizacijam: Sejem prostega časa 2022

Sejem prostega časa vabi organizacije, posameznike in skupine, ki na Ptuju mladim ponujajo različne kulturne, izobraževalne, prostovoljske, športne programe ali projekte, da se predstavijo na skupni prireditvi in spletnem portalu.

Sejem prostega časa je predstavitev organizacij, posameznikov in skupin, ki na Ptuju mladim ponujajo različne kulturne, izobraževalne, prostovoljske, športne programe ali projekte. Z interaktivnimi vsebinami, promocijskimi materiali in osebnim stikom ponuja vse informacije na enem mestu.

Zadnji dve leti smo morali zaradi epidemioloških razmer opustiti naše srečanje v živo, zaživelo pa je spletno mesto Sejem prostega časa.

Kot kaže, pa se bomo letos le uspeli ponovno srečati tudi osebno in predstaviti svoje aktivnosti v živo na Sejmu prostega časa, ki ga planiramo v soboto, 10. 9. 2022, med 9. in 13. uro. Letos dogodek pripravljamo v sodelovanju z Zavodom za šport Ptuj, ki bo takrat organiziral tudi Ptujski športni vikend. Hkrati bo potekal tudi naš projekt izmenjave oblačil Jaz tebi – ti meni.

Če ste organizacija, ki se želi predstaviti v živo na Sejmu prostega časa 10. septembra, vas prosimo, da izpolnite ta obrazec. Na podlagi izpolnjenega obrazca bomo pripravili tudi predstavitev organizacije za spletni portal Sejem prostega časa.

Vaše prijave za sodelovanje sprejemamo do 31. avgusta 2022.

 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na cid@cid.si.