DATUM OBJAVE

16. 6. 2020

Poletne počitnice 2020

Objavljena je CID-ova ponudba aktivnosti za poletne počitnice 2020. Vabljeni k prijavi!

Objavljena je CID-ova ponudba aktivnosti za poletne počitnice 2020.

To leto nam je postreglo s posebnimi izzivi, ki med drugim krojijo tudi pravila za skupinske aktivnosti, zato bo tudi CID-ov počitniški program nekoliko drugačen kot pretekla leta.

Nekatere priljubljene počitniške stalnice bodo žal imele »leto na off« – zaradi težavnosti zagotavljanja primerne medsebojne razdalje odpadejo kuharske in laboratorijske delavnice.

Prvič se bodo otroci lahko preizkusili v čisto posebni vrsti plesa, nenavadnem in dinamičnem tradicionalnem indijskem kathaku. Zraven tega jih čakajo številne druge dejavnosti, od poletnih uric italijanščine in angleščine do najrazličnejših ustvarjalnih delavnic (grafična, lončarska, zvočno-likovnadelavnica animiranega filma, delavnica lego robotike, slikanje akvarelov) in nadvse zanimivih načinov rekreacije – od rolanja in boksa do vožnje s kolesom po pumptracku. Znova se bomo družili tudi v naravi, na priljubljeni delavnici Mali vrtnar, v Mestnem kinu Ptuj pa bomo pripravili Kino počitnice s Patom in Matom. Vrača se tudi priljubljena stalnica, poletne ulične delavnice z bratoma Malek, a letos le na dveh lokacijah, v Mestnem parku in Ljudskem vrtu.

Vabljeni k prijavi!

 

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest, samo preko spletnih prijavnih obrazcev, ki jih najdete pri posameznih tečajih.

Za vse dodatne informacije (in vpis na čakalno listo po zapolnitvi delavnic) pa smo na voljo na naslovu cid@cid.si, telefonskih številkah 02 780 55 40 in 041 604 778 ter osebno na Osojnikovi 9.

Se vidimo med počitnicami!