DATUM OBJAVE

17. 12. 2020

Nov spletni portal Sejem prostega časa

Čeprav nam razmere druženja v živo trenutno ne dopuščajo, v CID-u ne počivamo. Z veseljem predstavljamo nov spletni portal Sejem prostega časa.

Cidovci že zelo pogrešamo druženje v živo in komaj čakamo na čase, ko bomo za vas spet lahko organizirali dogodke, tečaje, delavnice in druga srečanja.

S pogledom, usmerjenim v prihodnost, smo se v teh dneh, ko je naš delovnik videti nekoliko drugače, lotili projekta, ki je že nekaj časa čakal, da ga zagrabimo. V zadnjih tednih je tako nastajal spletni portal Sejem prostega časa.

Ime mu je posodil CID-ov vsakoletni septembrski dogodek, na katerem se predstavljajo organizacije, ki na Ptuju in v okolici ponujajo aktivnosti za kakovostno preživljanje prostega časa. Te se bodo zdaj lahko na enem mestu predstavljale tudi na spletu, s čimer smo Ptujčani dobili priložnost, da kadarkoli, na enem mestu, spoznamo prostočasne aktivnosti, ki potekajo na Ptuju in v okolici – ko to epidemiološke razmere seveda dopuščajo.

Na spletnem portalu je trenutno predstavljenih več kot 50 organizacij iz Ptuja in okolice, ki ponujajo najrazličnejše aktivnosti za otroke, odrasle in posebne ciljne skupine – od kulturnih in ustvarjalnih aktivnosti do športa in rekreacije, glasbe in plesa, pa usvajanja novega znanja in še marsičesa drugega.

Na portal bomo z veseljem uvrstili tudi dodatne ponudnike, ki bi se želeli predstaviti, predstavitev na portalu je povsem brezplačna.

Upravitelj portala Sejem prostega časa je javni zavod Mestne občine Ptuj Center interesnih dejavnosti Ptuj.

Vabljeni k brskanju!