DATUM OBJAVE

23. 7. 2020

K sodelovanju vabimo mentorje

Center interesnih dejavnosti Ptuj vabi vse zainteresirane k sodelovanju pri oblikovanju in izvedbi programa neformalnega izobraževanja in prostočasnih aktivnosti v šolskem letu 2020/2021. Oddajte svojo ponudbo!

Javni zavod Center interesnih dejavnosti Ptuj vabi vse zainteresirane k sodelovanju pri oblikovanju in izvedbi programa neformalnega izobraževanja in prostočasnih aktivnosti v šolskem letu 2020/21.

Na povabilo k sodelovanju se lahko odzovejo pravne osebe in fizične osebe, ki so registrirane za dejavnost, ki jo ponujajo in ki jo bodo izvajale.

Ponudbe se lahko nanašajo na primer na naslednja vsebinska področja: glasba, ples, film, fotografija, gledališče in odrska umetnost, likovna dejavnost, oblikovanje in vizualne komunikacije, računalništvo, ustvarjalnost, podjetnost in inovativnost, oblikovanje in izdelava uporabnih predmetov, ročne spretnosti, nega telesa, ličenje, pogovorne aktivnosti/delavnice, izleti in tabori, ekologija, igre, tehnične delavnice, potopisna predavanja, kuhanje in gospodinjska opravila, jezikovni tečaji in drugo.

Rok za oddajo ponudb je petek, 14. 8. 2020. Ponudbe v elektronski obliki na namenskem obrazcu sprejemamo po elektronski pošti na naslovu cid@cid.si.

Vse podrobnejše informacije najdete v spodnjem dokumentu:

Ponudba programov 2020-21 – pogoji sodelovanja