DATUM OBJAVE

5. 7. 2024

Javni poziv in povabilo lokalnim ustvarjalcem in sejmarjem

Drugi sejem domačih rokodelcev združuje svoje moči z Art promenado, ki že tradicionalno poteka v okviru Ptujske noči. Se vidimo 2. in 3. avgusta 2024?

Spoštovani ustvarjalci, umetniki, obrtniki in mladi talenti!

Vabljeni, da se pridružite posebnemu sejmu na Ptuju. Tokrat LOKALKO – sejem domačih rokodelcev, v svoji drugi ediciji združuje moči s ptujsko Art promenado, ki poteka v času Ptujske noči. Ptujska noč je že tradicionalni dogodek, ki privablja ogromno ljudi iz bližnje in daljne okolice. Dogodek je znan po živahnem vzdušju, kulturnih in glasbenih prireditvah ter kulinaričnih doživetjih, ki napolnijo ulice mesta Ptuj.

Lokacija: Sejem bo potekal na Miklošičevi ulici, ki je znana po velikem pretoku ljudi.

Datum in trajanje: Sejem bo potekal 2. in 3. avgusta 2024, prvi vikend v avgustu. Čas za sejmarje je obvezen od 17.00 do 21.00, z možnostjo podaljšanja do 2. ure zjutraj po lastni presoji.

Prijave zbiramo do petka, 19. 7. 2024 na e-poštni naslov sejem.lokalko@gmail.com, kamor pošljete izpolnjen prijavni obrazec (klik), kjer so zapisani tudi pogoji sodelovanja.
Prav tako lahko na ta naslov naslovite tudi morebitna vprašanja ali dodatne informacije.

Pridružite se nam na Ptujski poletni noči 2024 in postanite del nepozabnega doživetja!
Ne zamudite edinstvene priložnosti za promocijo svojega dela, povezovanje z drugimi ustvarjalci ter ustvarjanje nepozabnih trenutkov ob kreativnih izmenjavah. To je priložnost, da svoje umetniško ustvarjanje predstavite v čarobnem vzdušju poletne noči na Ptuju.

Vabljeni k ogledu fotogalerije (klik) s prvega sejma Lokalko, ko smo se družili na čudovitem dvorišču Stare steklarske.

 

 

* Pridružujemo si pravico, da zaradi neizpolnjevanja pogojev, neprimernosti asortimana ali pomanjkanja prostora ponudnika zavrnemo.

***
Sejem poteka v organizacije mlade lončarske umetnice Klare Hliš (Cosmic Latte) in Javnega zavoda Ptuj (CID Ptuj).