DATUM OBJAVE

5. 4. 2023

Insta po#moč širi ekipo

Novi svetovalki v programu Insta po#moč. Na voljo dodatni termini.

Z veseljem vam sporočamo, da sta se z mesecem aprilom programu Insta po#moč pridružili dve novi svetovalki, Amadeja Jurič in Nina Strelec.
S prihodom novih svetovalk, so v okviru programa mladim na voljo dodatni termini za brezplačno individualno svetovanje.

  • Amadeja Jurič je že tekom študija sodelovala v svetovalnici Pogovori se s študentom psihologije, trenutno pa je kot svetovalka prostovoljno aktivna v spletni svetovalnici To sem jaz. Izkušnje ima predvsem na področju psihološkega svetovanja mladim, v prihodnje pa bi želela opravljati tudi terapevtsko delo.
  • Nina Strelec je že od srednje šole vključena v delo z mladimi z duševnimi težavami. Tekom študija psihologije je bila aktivna kot prostovoljka na projektu OMRA (opismenjevanje o motnjah razpoloženja in anksioznosti), izvajala pa je tudi delavnice na temo duševnega zdravja. Dodatno se je izobrazila tudi na področju medicinske hipnoze, trenutno pa je zaposlena kot psihologinja v kadrovsko svetovalnem podjetju.

Program Insta po#moč je zastavljen z namenom podpore in spodbujanja mladih k aktivnemu delovanju in iskanju pomoči v duševni stiski. Hkrati je cilj programa tudi ozaveščanje o pomembnosti skrbi za duševno zdravje.

Več o programu Insta po#moč >
Prijava na svetovanje >