BREZPLAČNO!

KDAJ IN KJE

28. 7. 2023 / 21:30 / CID Ptuj

Dogodek je potekel

Šešmajster z gosti: Sintija EP

Z veseljem vas vabimo na RAP DOMAČICA obarvan dogodek, kjer bo Šešmajster predstavil svoj prvi resni projekt “Sintija EP” in z vami delil svojo zgodbo. Album je odraz Šešmajstrove ljubezni, poln močnih besedil, nalezljivih ritmov in edinstvene mešanice rapa. Najboljše od vsega pa je, da VSTOPNINE NI, se pravi popolnoma brezplačno! 😉

Poleg navdušujočega nastopa Šešmajstra se mu bodo pridružili še njegovi glasbeni prijatelji, ki jih je čez leta glasbenega ustvarjanja negoval in vzdrževal. Spremljajte dogodek za napoved posebnih gostovanj, ki bodo samo še popestrili že tako naelektreno vzdušje večera.

Dogodek je odprt za vse, ne glede na to ali ste dolgoletni oboževalec ali novinec v Šešmajstrovi glasbi. Pripeljite prijatelje, družino in vse, ki cenijo dobro glasbo. Zberimo se, da proslavimo izid “Sintija EP” in uživajmo v noči, polni dobre glasbe, pozitivnih vibracij in HIP HOP-a. 

Za hidracijo bodo, kot zmeraj, poskrbeli prijatelji iz Kavarne Bodi.

Označite v svoje koledarje in razširite novico. To je dogodek, ki ga ne želite zamudit!

 

***

Šešmajster je prekaljen rap umetnik z desetletjem glasbenega podviga. S strastjo do ustvarjanja močnih in živih besedil je Šešmajster postal glasbena sila na slovenski hip hop sceni.
Šešmajster, ki je pred kratkim izdal svoj visoko hvaljeni EP “Vikend”, še naprej premika meje svoje umetnosti in razkazuje svoj edinstven slog in vsestranskost. Z vsako skladbo splete očarljivo pripoved in poslušalce potegne v svoj svet. Šešmajstrova nadarjenost sega tudi izven studia na oder, kjer si je prislužil naziv freestyle rap battle prvaka. S hitrim duhom in nalezljivo energijo zna obvladati mikrofon in zabavati občinstvo. Ne glede na to, ali nastopa pesmi ali se ukvarja s prostim slogom, je Šešmajstrova prisotnost unmatched. Šešmajster, znan po svojih izjemnih taktih in spretni besedni igri, skozi svojo glasbo lahkotno slika žive slike. Njegova sposobnost združevanja besedil, ki spodbujajo razmišljanje, in nalezljivih melodij, ga loči od umetnika, ki lahko zabava in navdihuje. Znan je tudi po svojih organizacijskih sposobnostih, saj je bil v vlogi glavnega organizatorja Rap Domačice že od samega začetka. Z desetletnimi izkušnjami v glasbi se Šešmajster še naprej razvija in uvaja inovacije ter nenehno premika meje svoje obrti. Ne glede na to, ali podaja udarne verze ali ustvarja spevne utrinke, eno je gotovo – Šešmajster zna zabavati in hkrati pustiti trajen vtis. Zdaj pa vam bo predstavil še svoj novi album “Sintija EP”.

Sintija EP, glasbena plošča, ki se poglablja v metaforični pomen ženske v življenju vsakega moškega. Sintija predstavlja utelešenje ljubezni, predanosti in globine čustev, doživetih v skupni povezanosti.
V tem očarljivem EP-ju Šešmajster poslušalce popelje na potovanje, kjer raziskuje koncept Sintije kot simbolične upodobitve ženske, ki ima edinstveno mesto v moškem srcu. Vsaka skladba odraža univerzalno izkušnjo obstoja te ene osebe, ki navdihuje neomajno zvestobo in pripravljenost, da jo zaščiti in ceni. Z introspektivnimi besedili in nalezljivimi melodijami “Sintija EP” vabi poslušalce k razmisleku o lastnih osebnih izkušnjah in odnosih. Šešmajstrovo globoko pripovedovanje zgodbe in čustveno podajanje ustvarjata močno povezavo, ki vzbuja vrsto čustev, ko se EP odvija.
“Sintija” služi kot opomnik, da ima vsak moški svojo različico te izjemne ženske v svojem življenju. Od brezpogojne ljubezni, ki jo zagotavlja, do navdiha, ki ga vžge, Sintija postane brezčasen simbol ženskega vpliva, ki ga lahko ima ta posebna oseba na naša življenja.