BREZPLAČNO!

KDAJ IN KJE

16. 9. 2023 / 10:00 / drugo

Dogodek je potekel

Sejem prostega časa 2023

KJE se najdemo? Parkirišče med ptujskim stadionom in športno dvorano Mladika.

KDAJ se družimo? Sobota, 16. 9. 2023, med 10. in 13. uro.

Sejem prostega časa je predstavitev organizacij, posameznikov in skupin, ki na Ptuju mladim ponujajo različne kulturne, izobraževalne, prostovoljske, športne programe ali projekte. Z interaktivnimi vsebinami, promocijskimi materiali in osebnim stikom ponuja vse informacije na enem mestu. Na tem sejmu se nič ne prodaja, njegov osnovni namen je informiranje najširše javnosti o ponudbi aktivnosti v novem šolskem letu. Tudi v letošnjem letu združujemo moči z Zavodom za šport Ptuj, ki bo takrat ponovno organiziral Ptujski športni vikend.

Za glasbeno popestritev dogajanja bo poskrbela  Dora Šandor z bandom.
Mlado ptujsko zasedbo sestavljajo: Luka Golob, Luka Gašparič, Timotej Bezjak, Jernej Bezjak,  Nejo Fras, Žiga Kolarič in Dora Šandor.

Za lačna usta bo s slastnimi vaflji in sladoledom, ki se mu je nemogoče upreti, ponovno poskrbel Mojster Vafelj food truck.

Letos se na Sejmu prostega časa predstavljajo naslednje organizacije:
CID Ptuj, Mestni kino Ptuj, Društvo Razvoj, Pokrajinski muzej Ptuj-Ormož, Zvezdica plesalka, Društvo Klic duše, Aikido klub Kaiso, Ljudska univerza Ptuj, Knjižnica Ivana Potrča Ptuj, Društvo Sožitje Ptuj, Društvo za osebnostni razvoj Steza, Zgodovinski arhiv na Ptuju, Plesni center Mambo, Aura družinski wellness studio, The SwingBrats, Mestno gledališče Ptuj, Center za socialno delo Spodnje Podravje. 

Do našega srečanja v živo pa lepo vabljenii k brskanju po spletnem portalu Sejem prostega časa.

Ni razloga, da vas ne bi bilo. 😉
Se družimo kmalu!