KDAJ IN KJE

16. 3. 2019 / 22:00 / CID Ptuj

Cena

3.00

Dogodek je potekel

Rap domačica: Hip hop vročica

Najbolj vroč hip hop dogodek pri nas bodo ponovno popestrili nastopajoči, vredni naziva kraljev vročice. 

NASTOPAJOČI: 
OYGN: Kolaboracija izkušenega artista Mito – Egon, člana ekipe Tekochee Kru z mladim, a izvrstnim glasbosukačem in muzikokreatorjem YNGFirefly – v minuli sezoni sta izdala prvi skupni projekt, že predhodno pa zakuhala nekaj najboljših hiphoperskih hudobij zadnjih let v Sloveniji.
https://www.youtube.com/watch?v=jdcn2coJX34&list=PLAto48lik2gVrcRDEQiPTdUGllgFMR_k4

ŽURAN: Ormoški velemojster, ki se je po izdaji svojega prvenca podal celo v pesniške vode, se vrača na ptujski oder, da predstavi kaj je naumil v svoji odsotnosti.
https://www.youtube.com/watch?v=JVaT9W-tffI

RAPSKILLZ BATTLERap Skillz Slovenija Channel:
RSB #1 Tokrat se nam obeta novembra odpadli battle med najboljšo srbsko batlerko Lejdi Lerdi, iz Beograda in lokalnim OG-jem, Gottijem. Da se ne bosta samo neprijateljsko užalila, bo tudi vsak predstavil nekaj svojega aktualnega materiala!
RSB #2 V ogrevalnem battlu se bosta pomerila dva mlajša predstavnika lokalne battle scene. Po dobrem odporu, ki ga je na minuli domačici ponudil proti Amo Socialec, je The Magician aka Big Afro pripravljen na nov spopad. V svojem pro debiju se mu bo zoperstavil še en lokalec, Liquid Flowro, znan po svojih verzih iz neskončnih rim.

TROPSKI & NITE (MB)
Kar nekaj časa je minilo, da sta se prepoznavna Wudisban Records člana vrnila na odre – tokrat pa prideta predstavit popolnoma nov in sodoben material z neverjetno dovršeno produkcijo in močnimi bas linijami, ki se bodo vse znašle na kmalu izdanem, novem albumu.
https://www.youtube.com/watch?v=Egc_LgMXB1k

SLICK
ZIMA