BREZPLAČNO!

KDAJ IN KJE

2. 4. 2022 / 20:00 / CID Ptuj

Dogodek je potekel

Kepica mešanega

Sladoledarji smo nazaj, s friško izvedbo najbolj vroče hladne muzičke sladice!
 
Varaždinska massif-riff mašinerija, ki od leta 2012 sliši na ime Drone Hunter, po mnogih letih ponovno prihaja na Ptuj! Fantje so tako na albumih kot na odrih naravnosti odlični! Instrumentalna mešanica groove metala, stonerja, sludge-a in monstrumentalna energija pubecov zadane še jače, kot kaki Super Silver Haze! No, kombinacija obojega tudi ni napačna (smajli).
Luka Klen (bas)
Marko Gotal – Rus (bobni)
Filip Hajdarović – Fitz (kitara)
 
Trio iz Krškega je 2015 nastala zmiksana sladica iz (bivših) članov mnogih bendov (Growing Rats, theLift, Karmakoma, Fortaste), posipana z garažno energijo najstniških hiperaktivcev. Poskočnim fantom se jebe za žanrsko segregiranje, zato se lahko pripravimo na radioaktivno mišungo punkrocka, sludga, noise-a in švica.
Matic Koritnik (vokal)
Uroš Kovač (bobni)
Enej Mavsar (kitara)
 
Mladci s koroškega konca Slovenije, pod skupno ime združeni leta 2018 so glasni, so punkrock, so kritični, so na hard! Kurcajo vsepoprek, a le tisto in tiste, ki si to zasluži/jo. S svojimi politično našpičenimi in družbeno-kritičnimi besedili upravičujejo (vedno bol ironično) krilatico »na mladini svet stoji«.
Gaber Bobek (kitara, vokal)
Lovro Bobek (bas)
Dementej Gradišnik (bobni)
 
 
Pridi na muziko (ozvočenje ma prek Narmej iz KD Objemko), pridi na pir (pijačo ma prek Kavarna Bodi), pridi poslušat, plesat, pridi se družit!