Jaz tebi – ti meni: zima in prazniki 2022

Prišel je čas zimskih plaščev in toplih puloverjev. Za brezplačno ter do okolja in družbe odgovorno osvežitev zimske garderobe je tu izmenjava Jaz tebi – ti meni. Ker pa so pred vrati tudi prazniki, bomo v praznično vzdušje odeli tudi tokratno izmenjavo in izmenjali še božično-novoletne okraske.

Zagotovo si se že naveličal_a kakih svojih starih okraskov, ki ti že leta krasijo smrečico ali stanovanje. Zakaj bi pozabljeni samevali v zaprašeni škatli – prinesi jih na izmenjavo, morda se pa kdo zaljubi prav vanje! Namesto da svoje nove okraske kupiš v trgovini, jih morda najdeš na izmenjavi in jih domov odneseš brezplačno. 😉

 

To pa še ni vse: z nami bo s svojo tiskarsko prešo modna oblikovalka Nina Holc. Na kakšno navadno majico, mikico ali vrečko (od doma ali pa z izmenjave) si bomo lahko odtisnili zanimiv motiv in domov odnesli še en »nov«, unikaten kos garderobe.

 

POMEMBNO: Kosi, ki jih prineseš v menjavo, naj bodo čisti in primerno ohranjeni – taki, kot bi jih z veseljem domov odnesel_a tudi sam_a. To velja tako za garderobo kot tudi za okraske.
Pridržujemo si pravico, da sprejem umazanih, poškodovanih in slabo ohranjenih kosov zavrnemo. 

 

Izmenjava bo potekala od 10.00 do 13.00. Udeležba je brezplačna, pridruži se!