Jaz tebi – ti meni: jesen 2021

Menjava letnih časov je tudi čas pospravljanja omar. 😉

Lepo ohranjene kose oblačil, obutve in modnih dodatkov za hladnejši del leta lahko zamenjaš za nove zaklade na jesenski izmenjavi Jaz tebi – ti meni, ki bo potekala od 10. do 13. ure.

Izkoristi super priložnost, da osvežiš svojo garderobo na naravi in denarnici bolj prijazen način. Tvoje staro je moje novo!

Na dogodku Jaz tebi – ti meni si v prijetno družabnem vzdušju izmenjamo garderobo, ki je več ne nosimo. V času, ko modnemu svetu vlada hitra moda, se kaj rado zgodi, da zaradi privlačnih ponudb in nizkih cen impulzivno kupimo stvari, ki jih uporabimo le nekajkrat ali pa celo nikoli, s tem pa prispevamo k prepolnim omaram doma in poplavi odvečnih oblačil v svetu. Izmenjave oblačil so priljubljen in učinkovit način, da prispevamo k manjšemu okoljskemu odtisu in “starim” garderobnim kosom omogočimo novo življenje.

Oblačila, obutev in modni dodatki, ki jih prineseš v menjavo, naj bodo čisti in primerno ohranjeni.

Izmenjujemo: jesensko-zimska oblačila, čevlje, torbice, rute, nakit in druge modne dodatke. Za ženske, moške in otroke.

 

Udeležba je brezplačna, vabljeni k sodelovanju!

Dogodkov se trenutno lahko udeležijo obiskovalci, ki z dokazilom izpolnjujejo enega izmed PCT pogojev: prebolevnost, cepljenje ali negativni izvid testa, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa.