BREZPLAČNO!

KDAJ IN KJE

17. 3. 2023 / 20:00 / CID Ptuj

Dogodek je potekel

CID-ov pomladni Trivia Night

Hočeš preživeti zabaven večer s prijatelji, ob tem razmigati možgane, se na novo naučiti kaj zanimivega, razvijati zdrav tekmovalni duh in celo osvojiti nagrado? 

Vse to lahko izkusiš na CID-ovem Trivia Nightu, ki bo tokrat nekoliko pomladno in irsko obarvan. 😉

Pomladni kviz večer nas čaka na dan, ko goduje sveti Patrik, zavetnik Irske. Katera ekipa bo tokrat pokazala največ znanja?

 

Voditelj večera Tadej Ojsteršek bo pripravil serijo vprašanj, ki se bodo dotaknila najrazličnejših tem (zgodovine, športa, glasbe, geografije, pop kulture in še česa), dogajanje pa bo še dodatno začinil s kakšnim zanimivim brainteaserjem.

Tadej Ojsteršek alias Kemik Ojstra je širšo javnost navdušil z enciklopedičnim znanjem, ki ga je izkazal kot tekmovalec na TV kvizu Milijonar, pred kratkim pa smo ga videli tudi v kvizu Vem!

Ekipe so sestavljene iz najmanj 2 in največ 5 članov, za izvedbo dogodka pa se mora prijaviti vsaj 5 ekip.

Za raznoliko ponudbo pijače bodo poskrbeli naši prijatelji iz Kavarne Bodi. Morda pripravijo tudi kako posebno irsko presenečenje. 😉 

 

PRIJAVI EKIPO!

 

Trivia nighti oz. pub kvizi so se v Veliki Britaniji začeli prirejati že v 70. letih prejšnjega stoletja, da bi v pube privabili več ljudi. V zadnjih letih so postali tako popularni, da se jih vsak teden organizira več kot 20.000, fenomen pa se je razširil po vsem svetu.