DATUM OBJAVE

10. 7. 2019

CID vabi k sodelovanju

Javni zavod Center interesnih dejavnosti Ptuj vabi vse zainteresirane k sodelovanju pri oblikovanju in izvedbi programa neformalnega izobraževanja in prostočasnih aktivnosti v šolskem letu 2019/2020. Oddajte svojo ponudbo!

Javni zavod Center interesnih dejavnosti Ptuj vabi vse zainteresirane k sodelovanju pri oblikovanju in izvedbi programa neformalnega izobraževanja in prostočasnih aktivnosti v šolskem letu 2019/2020.

Na povabilo k sodelovanju se lahko odzovejo pravne osebe in fizične osebe, ki so registrirane za dejavnost, ki jo ponujajo in ki jo bodo izvajale.

Ponudbe se lahko nanašajo na primer na naslednja vsebinska področja: glasba, ples, film, fotografija, gledališče in odrska umetnost, likovna dejavnost, oblikovanje in vizualne komunikacije, računalništvo ustvarjalnost, podjetnost in inovativnost, oblikovanje in izdelava malih uporabnih predmetov, ročne spretnosti, nega telesa in ličenje, pogovorne aktivnosti/delavnice, izleti in tabori, ekologija, igre, tehnične delavnice, potopisna predavanja, kuhanje in gospodinjska opravila, jezikovni tečaji in drugo.

Rok za oddajo ponudb je petek, 26. 7. 2019. Ponudbe v elektronski obliki na predvidenem obrazcu sprejemamo po elektronski pošti na naslovu cid@cid.si.

Vse podrobnejše informacije najdete v spodnjem dokumentu:

CID Ponudbe programov 2019-20 – pogoji sodelovanja

Obrazec za oddajo ponudbe:

CID Ponudbe programov 2019-20 – obrazec za ponudbo