BREZPLAČNO!

KDAJ

ob ponedeljkih (17.00–18.00), začnemo 12. oktobra 2020

KJE

CID Ptuj

CILJNA SKUPINA

10+

TRAJANJE

12 ur

MENTOR

Andreja Štancer

Udeležba je brezplačna

Tečaj je potekel

Likovna delavnica za sprostitev

Delavnica je polno zasedena.

Likovno ustvarjanje izboljša samozavest, pozornost in vztrajnost, krepi socialne veščine in utrjuje grafomotorične spretnosti.

V likovni delavnici za sprostitev bo proces doživljanja, izražanja in ustvarjanja z likovnimi izraznimi sredstvi usmerjen k osebnostni rasti in samouresničevanju posameznice_ka. S pomočjo likovnega izražanja, pogovora o likovnem izdelku in procesu, bomo lahko izražale_i čustva, razvijale_i kognitivne sposobnosti, se soočale_i s problemi, izboljšale_i samozavedanje, se potrjevale_i in se sprostile_i.

Mentorica Andreja Štancer je profesorica likovne umetnosti in poučuje likovno umetnost na OŠ Lenart in OŠ Benedikt. Zaključuje tudi podiplomski magistrski program Pomoč z umetnostjo na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, smer Likovna terapija. Je mentorica in sekretarka DPM Slovenske gorice.

K udeležbi ste vabljeni otroci (10+), mladi in odrasli, še posebej lepo pa vabimo tandeme staršev in otrok – skupno ustvarjanje je lahko čudovita pot do krepitve kakovostnih družinskih odnosov.*

Delavnico je omogočilo Društvo prijateljev mladine Ptuj.
Udeležba je brezplačna.

 

* Skupine bomo oblikovali tako, da bodo po starostni strukturi udeležencev karseda homogene.