KDAJ IN KJE

8. 12. 2018 / 20:00 / CID Ptuj

Cena

20.00

Dogodek je potekel

Praznična gin delavnica

Na posebni, praznični izvedbi priljubljene delavnice bomo spoznali sezonski (zimski) sloe gin, z njim naredili poseben gin tonic, skuhali vroč gin (Hot gin – winter edition) kot kreativno in zanimivo alternativo kuhanemu vinu, ki je polna prazničnih okusov, ter zmešali gin koktajl v božični preobleki in okusu.

Ob praktičnem delu in pokušnji bomo govorili tudi o osnovah gina in njegovi pripravi ter drugih zanimivostih. Igrali se bomo s praznično dekoracijo, da udeleženci dobijo ideje za postrežbo svojih pijač, s katerimi lahko navdušijo svoje goste v prazničnem času.

Boštjan Maroh trenutno kot barman zastopa barve cocktail bara in ginoteke Luft 360° v Mariboru. Profesionalno ga navdušujeta klasičen in flair stil mešanja, sicer pa kreiranju okusov in gostinstvu posveča že večji del življenja. Je tudi lastnik in sodelavec v mobilnem barčku na kolesih, ki ga Ptujčani poznajo kot Pun kufer dobrega, s katerim gostuje na različnih prireditvah na Ptuju in okolici. Brez prikolice pa ga lahko srečate tudi na dogodkih v CID-u, kjer za šankom meša odlične pijače.

Cena 3-urne delavnice je 20 EUR. Cena vključuje vso pripravljeno pijačo in prigrizke.
Za udeležbo morate biti polnoletni. Priporočamo, da na delavnico ne pridete z avtomobilom in na prazen želodec.
Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

INFORMACIJE IN PRIJAVE
Po e-pošti: cid@cid.si
Po telefonu: 041 604-778, 02 780-55-40
Osebno: Osojnikova 9, Ptuj, od ponedeljka do petka od 9.00 do 18.00