Center interesnih dejavnosti Ptuj

Bliža se novo šolsko leto in z njim že 14. Sejem prostega časa.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 9. septembra, med 10. in 12. uro na Ptujski tržnici. Upamo, da nam bo tudi letos vreme naklonjeno. Sejem ponovno pripravljamo v sodelovanju z Javnimi službami Ptuj.

Povabilo organizacijam k sodelovanju – 14. sejem prostega časa

Sejem prostega časa

K sodelovanju vabimo ptujske javne in nevladne organizacije z različnih področij delovanja, ki svoje aktivnosti usmerjajo na področje dela z mladimi in otroki. Vabimo vas, da se nam na sejmu pridružite s predstavitvijo svojih programov za otroke in mlade v novem šolskem letu. Sejem ni namenjen prodaji, ampak informiranju najširše javnosti o kakovostni ponudbi široke palete aktivnosti v občini.

Na sejmu lahko sodelujete na stojnici, opremljeni s promocijskimi materiali, pa tudi z govorno predstavitvijo svojih programov, s prikazom svoje dejavnosti (npr. ples, vadba določenih veščin) ali kakšno drugo obliko animacije obiskovalcev. Vaši domišljiji prepuščamo, kako zanimivi boste, kako ustvarjalno boste opremili vašo stojnico, kaj boste ponudili in na kakšen način.

Tiste organizacije, ki so sodelovale že v lanskem letu, lahko svoje podatke pregledajo tukaj in morebitne spremembe s potrditvijo sodelovanja pošljejo po e-pošti na jurij.sarman@cid.si. Prijavnice ni potrebno izpolnjevati na novo.

Če poznate še kakšno organizacijo, za katero menite, da bi se lahko predstavila, bomo zelo veseli vaših informacij. Vse organizacije, ki se priključujejo na novo prosimo, da izpolnijo priložen obrazec (Prijavnica za nove organizacije 2017).

Vaše morebitne spremembe, dopolnitve in prijave pošljite do četrtka, 31. 8. 2017, na mail jurij.sarman@cid.si
Na istem naslovu smo na voljo tudi za vse dodatne informacije.

Vse željne informacij o tem, kaj vse nam ponujajo ptujske organizacije in kako kvalitetno preživeti prosti čas, pa lepo vabimo, da nas obiščejo.

Na tej povezavi si poglejte, kako smo lani preživeli sobotno dopoldne.

 

javne-službe-ptuj-logo

 

Center interesnih dejavnosti Ptuj
Osojnikova cesta 9, 2250 Ptuj
cid@cid.si
Tel.: +386 (0)2 780-55-40, 041 604-778
Faks: +386 (0)2 779 21 81
Odprto: pon - pet 9:00 - 18:00

Vabljeni tudi v naš

Mestni kino Ptuj

CID Ptuj, Osojnikova 9, 2250 Ptuj, +386 (0)2 780-55-40, 041 604-778, cid@cid.si
Ustanoviteljica CID-a Ptuj je Mestna občina Ptuj.