Center interesnih dejavnosti Ptuj

Feb
9
pet
Pustni disko žur 2018 @ (CID Ptuj)
Feb 9 @ 22:00 – Feb 10 @ 04:00

Pustni disko 2018

Edini pravi pustni žur brez vstopnine!

Ples v maskah ob ritmih funka, R&B-ja, soula in hip-hopa z zasedbo Rhythm & Grease Fellowship. Šestčlansko zasedbo sestavljajo Filip Vadnu (kitara), Žiga Smrdel (bobni), Peter Smrdel (bas), Blaž Švagan (saksofon), Žan Hauptman (vokal, klaviature), Urška Starovasnik (vokal) in Maša But (vokal).

Za mojstrsko glasbeno disko vzdušje bo poskrbljeno tudi pred in po koncertu.

Disko krogla bo, zaželene pa so tudi maske v slogu 70., 80. in 90. let. Čas je, da ponovno zagroovamo skupaj!

Preigravanje znanih skladb, pustno vzdušje, slastni krofi, odlična družba, pisane maske in še več na edinem pravem disko žuru brez vstopnine!

slide imageslide imageslide imageslide imageslide image

Center interesnih dejavnosti Ptuj

Osojnikova cesta 9, 2250 Ptuj
+386 (0)2 780-55-40, 041 604-778
Vabljeni tudi v naš

Mestni kino Ptuj

Vedno kaj zanimivega!
CID Ptuj je prizorišče živahnega klubskega dogajanja. Zlasti ob vikendih je tu skoraj vedno na sporedu kaj zanimivega. Da nismo žejni, v času klubskih dogodkov obratuje tudi CID-ova kavarna.

Vrstijo se koncerti jazza, etna, rocka, metala, hip hopa in drugih zvrsti avtorske glasbe. Prednost imajo mladi glasbeniki in nove skupine, kantavtorji, novi ustvarjalni pristopi. Organizirali smo Festival kitare, pa projekt Jazz v CID-u ... Najbolj všeč nam je sodobna angažirana glasba, še posebej pri srcu pa so nam nastopi mladih glasbenikov iz domačega okolja. S ponosom povemo, da se mnogi izmed njih kalijo v CID-ovih glasbenih tečajih in delavnicah.

Na potopisnih predavanjih spoznavamo države in pokrajine ter njihove ljudi, geografijo, zgodovino, umetnost in kulinariko: s sliko, besedo, glasbo, včasih tudi s predmeti in pokušanjem.

Likovne in fotografske razstave so priložnost, da se pokažejo mladi ustvarjalci iz Ptuja in okolice, pa tudi iz Slovenije in Evrope. Tu so še tematske, projektne in informativne razstave, ki občasno spremljajo predstavitve dejavnosti in projektov za otroke in mlade.

Na pogovorih, debatah in okroglih mizah obravnavamo predvsem teme, ki se tičejo mladih in otrok, pa tudi takšne, ki zadevajo aktualne družbene problematike, namenjene vsem starostnim skupinam.

Kulturni večeri potekajo v obliki literarnih dogodkov, performansov, večpredstavnostnih projekcij ...

Včasih pa so na vrsti tudi žuri kar tako. V času Kurentovanja v CID-u na primer zažiga zdaj že tradicionalni Pustni disko v slogu osemdesetih – edini pravi pustni žur brez vstopnine.
Zabava: valete, družabna srečanja, občni zbori mladinskih organizacij ...

Na zgornjem koledarju najdete tudi dogodke, ki jih organiziramo na drugih prizoriščih; zlasti v našem Mestnem kinu Ptuj.
CID Ptuj, Osojnikova 9, 2250 Ptuj, +386 (0)2 780-55-40, 041 604-778, cid@cid.si
Ustanoviteljica CID-a Ptuj je Mestna občina Ptuj.